Arată mai multe

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Edit Content
Caută produse

Găsește exact ceea ce cauți într-un mod simplu și rapid

Arată mai multe

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Calitatea unui gard din plăci de beton de peste 25 de ani

Sigicom: Experiență, Încredere și Angajament

Despre Sigicom

La Sigicom, punem accentul pe experiență și calitate, oferind soluții inovatoare și durabile pentru proiectele tale. Cu o experiență vastă în domeniul producerii unui gard din plăci de beton calitativ și a stâlpilor șpalieri, suntem partenerul de încredere la care poți apela. Echipa noastră de specialiști este dedicată să ofere soluții adaptate nevoilor tale, indiferent de complexitatea proiectului. 

Folosim tehnologii moderne și materiale de calitate pentru a asigura durabilitatea și fiabilitatea produselor noastre. În plus, suntem aici pentru a-ți oferi consultanță personalizată și suport dedicat, contribuind astfel la succesul fiecărui proiect pe care îl realizăm împreună.

Istoria Sigicom

Sigicom a fost fondată în 1995 de o echipă de trei angajați dedicați, având ca obiect de activitate producerea de gard din plăci de beton și stâlpi șpalieri în propria noastră fabrică.

La acea vreme, când nu existau informații disponibile pe Google despre garduri, ne-am dedicat să oferim produse de calitate și soluții inovative pentru nevoile clienților noștri. Acum, pe site-ul nostru, în secțiunea Articole, puteți găsi o multitudine de informații utile și actualizate despre produsele și serviciile noastre. De-a lungul anilor, ne-am dezvoltat continuu și am contribuit semnificativ la distribuția de garduri și stâlpi beton la nivel local, prin intermediul partenerilor noștri comercianți. Aceștia achiziționează produsele noastre și le comercializează în mare parte din orașele din țară, asigurând astfel accesul facil la soluții durabile și estetice pentru o gamă variată de clienți.

În prezent, echipa noastră este alcătuită din 49 de angajați, cu o expertiză bogată în privința lucrărilor exterioare din beton. Peste 10.000 de clienți mulțumiți au ales un model de gard din plăci de beton și stâlpi șpalieri și au ajutat la ascensiunea Sigicom prin recomandările lor.
Suntem mândri de parcursul nostru și de impactul pozitiv pe care l-am avut în industrie, continuând să oferim produse rezistente, de calitate superioară, pentru fiecare dintre clienții noștri.

Producător gard din plăci de beton

Garduri din beton

Dacă te gândești să îți împrejmuiești casa sau sediul business-ului, modelele noastre de gard din plăci de beton sunt cu siguranță alegerea potrivită pentru tine. Produsele noastre sunt disponibile în culoarea betonului (gri deschis) și pot fi vopsite după preferințele tale. Gardurile sunt utilizate atât în mediul rural, cât și în mediul urban, proprietăți rezidențiale sau proprietăți private.

Ai parte de garanția calității datorită certificatelor noastre europene:

gard beton casa
Rulează videoul

Consultanță

Echipa noastră de experți este aici pentru a-ți oferi consultanță personalizată în fiecare etapă a proiectului tău. Indiferent de natura întrebărilor tale sau de provocările întâmpinate, suntem mereu aici pentru a oferi sfaturi și soluții practice.

Producție

Fiecare gard din plăci de beton și fiecare stâlp șpalier este rezultatul unei producții controlate și a unei atenții deosebite la detalii. Utilizăm tehnologii moderne și materiale de înaltă calitate pentru a asigura durabilitatea și fiabilitatea produselor noastre.

Susținerea Proiectelor

La Sigicom, credem în susținerea și promovarea proiectelor inovatoare și durabile. Suntem alături de tine în fiecare etapă a procesului, oferindu-ți resursele și suportul necesar pentru a-ți transforma viziunea în realitate.

Stâlpi șpalieri din beton

Fabrica Sigicom se mândrește cu producția de stâlpi șpalieri din beton de calitate, deservind diverse industrii și nevoi de infrastructură. Aceștia sunt proiectați să reziste în condiții climatice dure.

Oferim o gamă variată de stâlpi șpalieri, adaptați pentru multiple utilizări, inclusiv pentru rețele electrice, telecomunicații, iluminat public, viță de vie și alte aplicații infrastructurale.

Fondată cu scopul de a furniza soluții de încredere pentru infrastructura modernă, Sigicom a avut o ascensiune pe piața de amenajări exterioare. Investim continuu în tehnologie și în formarea profesională a angajaților noștri pentru a asigura produse și servicii care să aducă satisfacție și confirmare în alegerea companiei Sigicom. 

Experiență de Peste 25 de Ani

Cu peste 25 de ani de experiență, Sigicom este partenerul tău de încredere.

Certificare TUV Austria

Produsele noastre sunt certificate TUV Austria, garantând calitatea lor superioară.

Consultanță Gratuită

Echipa noastră oferă consultanță gratuită pentru a vă ajuta să alegeți soluțiile potrivite.

Disponibilitate pe SICAP

Achiziționați produsele noastre direct prin SICAP pentru o soluție rapidă și convenabilă.

Cere ofertă

Cere o ofertă personalizată și beneficiază de prețuri avantajoase pentru proiectul tău! Costul este determinat în funcție de complexitatea lucrării și de cantitatea solicitată. Scrie-ne acum și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Hai să vorbim!
Ai nevoie de ajutor? Suntem aici?
Bun venit pe Sigicom! 👋
Cu ce te putem ajuta?