Arată mai multe

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Edit Content
Caută produse

Găsește exact ceea ce cauți într-un mod simplu și rapid

Arată mai multe

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
O Experiență de Încredere de Peste 25 de Ani

Sigicom: Experiență, Calitate și Angajament

Despre Sigicom

La Sigicom, punem accentul pe experiență și calitate, oferind soluții inovatoare și durabile pentru proiectele tale. Cu o experiență vastă în domeniul producerii unui gard din plăci de beton calitativ și a stâlpilor șpalieri, suntem partenerul de încredere la care poți apela. Echipa noastră de specialiști este dedicată să ofere soluții adaptate nevoilor tale, indiferent de complexitatea proiectului. 

Folosim tehnologii moderne și materiale de calitate pentru a asigura durabilitatea și fiabilitatea produselor noastre. În plus, suntem aici pentru a-ți oferi consultanță personalizată și suport dedicat, contribuind astfel la succesul fiecărui proiect pe care îl realizăm împreună.

Producător gard din plăci de beton

Garduri din Beton

Dacă vă gândiți să vă împrejmuiți casa sau sediul business-ului, modelele noastre de Gard din plăci de beton sunt cu siguranță alegerea cea mai bună pentru dumneavoastră. Produsele noastre sunt disponibile în culoarea betonului (gri deschis) și pot fi vopsite după preferințele dumneavoastră. Gardurile pot fi utilizate atât în mediul rural, cât și în mediul urban, proprietăți rezidențiale sau proprietăți private.

Ai parte de garanția calității datorită certificatelor noastre europene:

gard beton casa
Rulează videoul

Consultanță

Echipa noastră de experți este aici pentru a-ți oferi consultanță personalizată în fiecare etapă a proiectului tău. Indiferent de natura întrebărilor tale sau de provocările întâmpinate, suntem mereu aici pentru a oferi sfaturi și soluții practice.

Producție

Fiecare produs Sigicom este rezultatul unei producții atent controlate și a unei atenții deosebite la detalii. Utilizăm tehnologii moderne și materiale de înaltă calitate pentru a asigura durabilitatea și fiabilitatea produselor noastre.

Susținerea Proiectelor

La Sigicom, credem în susținerea și promovarea proiectelor inovatoare și durabile. Suntem alături de tine în fiecare etapă a procesului, oferindu-ți resursele și suportul necesar pentru a-ți transforma viziunea în realitate.

Experiență de Peste 25 de Ani

Cu peste 25 de ani de experiență, Sigicom este partenerul tău de încredere.

Certificare TUV Austria

Produsele noastre sunt certificate TUV Austria, garantând calitatea lor superioară.

Consultanță Gratuită

Echipa noastră oferă consultanță gratuită pentru a vă ajuta să alegeți soluțiile potrivite.

Disponibilitate pe SICAP

Achiziționați produsele noastre direct prin SICAP pentru o soluție rapidă și convenabilă.

Cere ofertă

Cere o ofertă personalizată și beneficiază de prețuri avantajoase pentru proiectul tău! Costul este determinat în funcție de complexitatea lucrării și de cantitatea solicitată. Scrie-ne acum și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Hai să vorbim!
Ai nevoie de ajutor? Suntem aici?
Bun venit pe Sigicom! 👋
Cu ce te putem ajuta?