Edit Content
Caută produse

Găsește exact ceea ce cauți într-un mod simplu și rapid

gard beton stalp spalieri fii partener distribuitor
Devino partener

Extinde-ți afacerea cu produsele noastre

În căutarea unui parteneriat comercial solid și profitabil? Sigicom vă oferă o gamă de produse și servicii de înaltă calitate, gata să satisfacă nevoile tale și ale clienților tăi. De la soluții tehnologice inovatoare la produse durabile și performante, suntem aici pentru a susține creșterea afacerii tale.

Cu experiența noastră vastă și angajamentul pentru calitate oferit de peste 25 de ani, Sigicom este partenerul de încredere pe care te poți baza pentru a-ți satisface clienții și pentru a-ți dezvolta afacerea. Contactează-ne astăzi și explorează oportunitățile care te vor ajuta să-ți conduci afacerea către succes.

Suport

Echipa noastră de specialiști tehnici este mereu disponibilă pentru a oferi asistență și consultanță profesionistă, asigurându-te că primești suportul necesar pentru a-ți dezvolta afacerea.

Produse

Produsele Sigicom reprezintă standardul calității și fiabilității. Certificați conform ISO 9001:2015 (TUV Austria) și conform SR-EN 12839:2012, ne asigurăm că fiecare detaliu este perfect.

partenerii noștri

Rețeaua Noastră de Companii

Colaborăm cu magazine și firme cu reputație solidă, asigurându-ne că produsele noastre ajung la clienți într-un mod eficient și profesionist.

Despre Sigicom

La Sigicom, punem accentul pe experiență și calitate, oferind soluții inovatoare și durabile pentru proiectele tale. Cu o experiență vastă de peste 25 de ani în domeniul producerii gardurilor de beton și a stâlpilor șpalieri, suntem partenerul de încredere la care poți apela. Echipa noastră de specialiști este dedicată să ofere soluții adaptate nevoilor tale, indiferent de complexitatea proiectului. 

Folosim tehnologii moderne și materiale de calitate pentru a asigura durabilitatea și fiabilitatea produselor noastre. În plus, suntem aici pentru a-ți oferi consultanță personalizată și suport dedicat, contribuind astfel la succesul fiecărui proiect pe care îl realizăm împreună.

Fii partenerul nostru

Începe o colaborare de succes cu noi

Dorești să îți extinzi afacerea? Intră astăzi în legătură cu noi pentru a deveni comerciant al produselor noastre! Beneficiezi de produse de calitate, sprijin comercial și tehnic pentru a-ți crește veniturile. Alătură-te rețelei noastre de parteneri pentru succesul comun!

Experiență de Peste 25 de Ani

Cu peste 25 de ani de experiență, Sigicom este partenerul tău de încredere.

Certificare TUV Austria

Produsele noastre sunt certificate TUV Austria, garantând calitatea lor superioară.

Consultanță Gratuită

Echipa noastră oferă consultanță gratuită pentru a vă ajuta să alegeți soluțiile potrivite.

Disponibilitate pe SICAP

Achiziționați produsele noastre direct prin SICAP pentru o soluție rapidă și convenabilă.

Începeți colaborarea cu o ofertă pe măsură!

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta rapid cu o ofertă personalizată pentru afacerea ta. Așteptăm cu interes să discutăm și să găsim împreună soluția potrivită pentru nevoile tale de afaceri! 

Cere ofertă

Cere o ofertă personalizată și beneficiază de prețuri avantajoase pentru proiectul tău! Costul este determinat în funcție de complexitatea lucrării și de cantitatea solicitată. Scrie-ne acum și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Hai să vorbim!
Ai nevoie de ajutor? Suntem aici?
Bun venit pe Sigicom! 👋
Cu ce te putem ajuta?