Arată mai multe

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Edit Content
Caută produse

Găsește exact ceea ce cauți într-un mod simplu și rapid

Arată mai multe

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

MODELE GARD BETON SIGICOM: DURABILITATE ȘI ELEGANȚĂ

TRANSFORMĂ-ȚI SPAȚIUL CU UN GARD BETON CALITATIV

Alegerea unui producător de gard beton de încredere este esențială pentru a asigura calitatea și longevitatea produsului. Avem zeci de modele de gard beton personalizabile, în funcție de preferințele tale.

Portofoliu Sigicom

Realizări de proiecte cu garduri beton

Clienții noștri au ales modelele noastre de gard beton pentru a-și îmbunătăți spațiile rezidențiale și comerciale. La Sigicom, suntem bucuroși să vedem cum produsele noastre ajută la transformarea viselor clienților noștri în realitate. Planifică-ți următorul proiect de gard beton cu Sigicom!

Întrebări Frecvente Despre Gardurile Beton

Răspunsuri la întrebările tale despre gardurile noastre de beton

Prețul unui metru liniar de gard beton poate varia semnificativ în funcție de tipul și modelul de gard beton. Prețul gardului de beton este mic, Sigicom fiind chiar producătorul direct de prefabricate din beton. Prețul/metru liniar de gard beton începe de la 80 lei/placă.

Pentru a afla câți metri liniari de gard beton ai nevoie, măsoară lungimea fiecărei laturi a zonei pe care vrei să o împrejmuiești. După ce ai aflat câți metri liniari ai nevoie pentru proiectul tău specific, contactează-ne pentru consultanță gratuită și ofertă personalizată.

Da, putem să te ajutăm! În funcție de cantitatea comenzii, termenul de livrare se modifică. Transportul la minim 20 de metri liniari gard beton este gratuit și timpul de livrare este mai rapid. Contactează-ne la numărul de telefon 0757 575 285 sau pe adresa nostră de email vanzari@sigicom.ro pentru a discuta și pentru a stabili detaliile.

Montajul gardurilor de beton necesită planificare și atenție la detalii pentru a asigura stabilitatea și aspectul estetic al gardului. Pașii generali pentru montajul unui gard de beton primit de la producător: pregătirea materialelor și uneltelor, marcarea perimetrului, săparea gropilor pentru stâlpi, instalarea stâlpilor, montarea panourilor de beton.

Cu angajamentul nostru ferm către calitate, Sigicom se dedică producerii de produse la standarde europene. Gardurile noastre sunt realizate din armătură din fier beton de 6 milimetri, cu o clasa betonului B300, garantându-ți soliditate și durabilitate de neegalat. În plus, fiecare produs beneficiază de o garanție solidă, oferindu-ți liniștea și încrederea în investiția ta. Alege Sigicom pentru un spațiu sigur, elegant și de încredere.

Gardurile de beton sunt livrate în culoarea cimentului gri deschis. Sigicom folosește lavabilă calitativă pentru exterior sau lac pentru piatră. După montaj, clientul își poate personaliza gardul în nuanța dorită.

Matrițele folosite de Sigicom pentru gardurile de beton sunt standard, însă la cerere, putem să personalizăm oferta din modelele existente. Contacteză-ne pentru mai multe informații.

Accesează pagina Produse, dedicată gardurilor de beton Sigicom. Aici vei găsi informații despre tipurile de garduri beton disponibile, dimensiuni, modele și prețuri. Minimul de comandă este de 20 metri liniari, la minim 1 metru jumătate înălțime. Contactează consultantul Sigicom pentru a discuta despre nevoile tale specifice și a obține o ofertă de preț personalizată, accesând butonul “Cere Ofertă”.

Vocile Clienților Noștri

Ce spun clienții Sigicom

Experiența clienților cu Sigicom este pozitivă, demonstrând angajamentul companiei pentru calitate și satisfacția lor. Echipa noastră este la dispoziția clienților cu sugestii și consultanță gratuită.

Calitate superioară și promptitudine! Recomand cu mare drag!

logo Sigicoim producator garduri de beton stâlpi șpalieri
Alexandra I. Client

Calitate și diversitate foarte bună a produselor.

logo Sigicoim producator garduri de beton stâlpi șpalieri
Mihaela B. Client

Rapid și sigur. Corectitudine si calitate!

logo Sigicoim producator garduri de beton stâlpi șpalieri
Leontin M. Client

Se comporta foarte bine, preturi bune!

logo Sigicoim producator garduri de beton stâlpi șpalieri
Dori M. Client
Experiență de Peste 25 de Ani

Cu peste 25 de ani de experiență, Sigicom este partenerul tău de încredere.

Certificare TUV Austria

Produsele noastre sunt certificate TUV Austria, garantând calitatea lor superioară.

Consultanță Gratuită

Echipa noastră oferă consultanță gratuită pentru a vă ajuta să alegeți soluțiile potrivite.

Disponibilitate pe SICAP

Achiziționați produsele noastre direct prin SICAP pentru o soluție rapidă și convenabilă.

Cere ofertă

Cere o ofertă personalizată și beneficiază de prețuri avantajoase pentru proiectul tău! Costul este determinat în funcție de complexitatea lucrării și de cantitatea solicitată. Scrie-ne acum și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Hai să vorbim!
Ai nevoie de ajutor? Suntem aici?
Bun venit pe Sigicom! 👋
Cu ce te putem ajuta?