S.C. Sigicom S.R.L. produce semifabricate din beton – plăci pentru garduri și stâlpi de beton ( șpalieri ) pentru diferite tipuri de împrejmuiri.

Datorită experienței acumulate de-a lungul timpului în procesul de producție, dotărilor tehnice și umane, societatea produce în prezent un sortiment diversificat de produse: elemente din beton pentru construcții, garduri ornamentale din beton, stâlpi și șpalieri din beton cu armătură metalică.

Viziunea firmei Sigicom SRL este de a ”deveni un lider zonal în producerea de prefabricate din beton. Îmbunătățirea continuă prin alinierea cu cerințele clienților și prin inovarea continuă.”
Misiunea societății constă în “satisfacerea celor mai variate și specifice nevoi pe segmentul de prefabricate mici din beton a partenerilor săi, prin asigurarea unei game sortimentale complexe, în pas cu tehnologiile și trendurile de ultimă oră de pe piața de profil.”
În speranța că lista noastră de produse și servicii o să corespundă necesităților dumneavoastră vă dorim o vizită plăcută pe site-ul nostru.

Certificari:

Sigicom SRL a implementat și menține un Sistem de Management de Calitate conform cerințelor normei EN ISO 9001:2008,,Sisteme de Management Calitate” pentru domeniul :Fabricarea de elemente din beton pentru construcții,produse din poliesteri armați cu fibră de sticlă.Organismul de certificare actual este TUV Austria AEROQ
-Organism Pentru Certificarea Conformităiții Produselor- SR EN 45011 în urma auditului a acordat certificatul de conformitate pentru următoarele produse;
-Stâlpi prefabricați din beton armat pentru împrejmuiri;
-Panouri prefabricate din beton armat pentru împrejmuiri;
-Pentru aceste produse AEROQ acordă dreptul de utilizare a certificatelor de conformitate și a mărcii de conformitate inserata în licență.

S.C. Sigicom S.R.L.

Dacă vă gândiți să vă împrejmuiți casa sau sediul business-ului. Atunci modelele noastre de Gard din Beton sunt cu siguranță alegerea cea mai bună pentru dumneavoastră. Suntem o firmă românească de renume, cu o experiență de peste 25 de ani în producerea de semifabricate din beton.
Produsele noastre se găsesc la culoare betonului  (culoarea gri deschis)  și pot fi vopsite după preferințele dumneavoastră. Gardurile pot fi utilizate atât în mediul rural, cât și în mediul urban, proprietăți rezidențiale sau proprietăți private.

Garduri ornamentale
din beton

Stâlpi de beton (șpalieri)
cu armătură metalică

Elemente din beton
pentru construcții

Misiune

Ne dorim să devenim un lider zonal în producerea de prefabricate din beton, prin îmbunătățirea continuă a serviciilor, prin inovare constantă și alinierea cu cerințele clienților noștri.

 

Ne preocupa satisfacerea celor mai variate și specifice nevoi pe segmentul de prefabricate mici din beton, prin asigurarea gamei complexe de produse, în pas cu tehnologiile și trendurile actuale ale pieței de profil.

Ai parte de garanția calității datorită certificatelor nostre europene:

Certificare managementul calității – ISO 9001: 2015(TUV Austria)

Standardul de produse este SR-EN 12839: 2012

Pentru mai multe detalii, contactează-ne!: