Îmbinarea gardurilor de beton e relativ simplă datorită structurii de tip LEGO. Canelurile stâlpilor au o lățime de 5cm ( adâncime 4cm ) iar plăcile au o grosime de 4,5 cm.

Montarea gardurilor în pantă se poate face prin turnarea unui postament de beton la nivel ( cu inserții de piatră de râu, caramidă, marmură, bazalt ..etc ) – ca și suport pentru placa de jos a gardului – sau mai economic – placa de jos se poate încastra direct în fundament ( împrejmuiri industriale, militare sau civile la care aspectul funcțional e mai important decât aspectul estetic ).

Montaj pe 2 rânduri de plăci

Modelul M4 – este conceput pentru montajul pe 2 rânduri de plăci ( M4V, M4J ) – de asemenea placa de vârf poate fi asamblată separat – pe suport de beton ( cu diferite încastrări ) sau caramidă. Poate înlocui cel mai bine actualele montaje de fier forjat sau sudat care au deja postamentul realizat.

Se poate monta și pe 3 rânduri de plăci folosind ca suport ( pentru placa de jos ) o placă simplă PS sau altă placă cu indicativ MJ.

Montare pe 3 rânduri de plăci

Modelul M3 – având un aspect estetic deosebit, este conceput pentru montajul pe 3 rânduri de plăci ( toate cele 3 aferente modelului – M3V, M3M, M3J.

Modelele M1 si M2 – au fost concepute pentru montajul pe 3 și pe 4 rânduri de plăci – plăcile lor putând fi combinate pentru obținerea unui efect de diversitate.

Montare pe 4 rânduri de plăci

Oricare dintre modelele de garduri se poate monta pe 4 rânduri de plăci ( adăugând în partea de jos încă o placă și folosind stâlpi ST4 ) – dar acest tip de montaj este destinat cu precădere imprejmuirilor industriale.

Pentru a oferi o rezistență sporită, este obligatoriu folosirea unui adeziv CM 17 între plăci cât și între stâlpi și plăci.

Pregătire

Înainte de vopsire este indicat ca plăcile / stâlpii să fie impregnați cu o amorsă pentru exterior pentru a sporii rezistența în timp – se poate amorsa și cu amorse de interior pentru tencuieli.

Vopsire

Cea mai rapidă și economică vopsire se face cu vopsea lavabilă – suprafețele bine pregătite nu au nevoie de mai mult de un singur strat de vopsea – dar – se pot folosi o varietate de vopsele adaptate tencuielilor de exterior.

Contactați-ne!

    Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.