Arată mai multe

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Edit Content
Caută produse

Găsește exact ceea ce cauți într-un mod simplu și rapid

Arată mai multe

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

Stâlpi gard beton șpalieri pentru realizarea proiectelor tale

EXPERIENȚĂ DE 25 DE ANI ÎN PRODUCȚIE DE STÂLPI GARD BETON

Produsele Sigicom sunt potrivite atât pentru împrejmuirea terenurilor, unităților militare, obiectivelor industriale, cât și pentru vii și livezi. Acestea sunt realizate în conformitate cu standardul: SR EN 12839:2002

Portofoliu Sigicom

Realizări de proiecte cu stâlpi gard beton

Sigicom este o companie specializată în producția și distribuția de stâlpi șpalieri, utilizați în diverse proiecte de infrastructură, agricultură și amenajări peisagistice. Portofoliul nostru include o gamă variată de produse, caracterizate prin durabilitate, design funcțional și adaptabilitate la diverse aplicații.

Întrebări frecvente

Răspunsuri la întrebările tale despre stâlpi gard beton

Stâlpii șpalieri sunt esențiali pentru asigurarea stabilității și securității în diverse domenii, oferind soluții eficiente și durabile. Principalele utilizări ale stâlpilor șpalieri din beton: împrejmuirea terenurilor, unităților militare, obiectivelor industriale, livezilor și viilor.

Stâlpii din beton pentru vii sunt proiectați să ofere suport solid și stabil pentru vițele de vie, contribuind la o cultivare eficientă și la o recoltă bogată. Dimensiunile specifice pot varia în funcție de condițiile locale, tipul de viță de vie și preferințele individuale ale viticultorilor. De obicei, între 2,4 și 2,6 metri. Acești stâlpi sunt mai înalți și mai solizi deoarece, trebuie să suporte tensiunea firelor de sârmă întinse de-a lungul rândurilor.

Montarea unui stâlp de beton este un proces care necesită atenție la detalii și utilizarea unor tehnici corecte pentru a asigura stabilitatea și durabilitatea structurii necesită: planificare și pregătire, săparea gropii, pregătirea stâlpului, turnarea betonului, întărirea betonului, finalizarea montajului. Montajul se poate realiza de către o echipă colaboratoare, în funcție de locație și cantități.

Da, putem să te ajutăm! În funcție de cantitatea comenzii, termenul de livrare se modifică. Transportul la cantități mai mari este gratuit și timpul de livrare este mai rapid. Contactează-ne la numărul de telefon 0757 575 285 sau pe adresa nostră de email vanzari@sigicom.ro pentru a discuta și pentru a stabili detaliile.

Cu angajamentul nostru ferm către calitate, Sigicom se dedică producerii de stâlpi din beton la standarde europene. Fiecare produs beneficiază de o garanție de 4 ani, oferindu-ți liniștea și încrederea în investiția ta. Alege Sigicom pentru stâlpi de beton calitativi.

Accesează pagina Produse, dedicată stâlpilor de beton Sigicom. Aici vei găsi informații despre tipurile de stâlpi gard beton disponibile, dimensiuni, modele și prețuri. Minimul de comandă este de 104 bucăți. Contactează consultantul Sigicom pentru a discuta despre nevoile tale specifice și a obține o ofertă de preț personalizată, accesând butonul “Cere Ofertă”.

Vocile Clienților Noștri

Ce spun clienții Sigicom

Experiența clienților cu Sigicom este pozitivă, demonstrând angajamentul companiei pentru calitate și satisfacția lor. Echipa noastră este la dispoziția clienților cu sugestii și consultanță gratuită.

Calitate superioară și promptitudine! Recomand cu mare drag!

logo Sigicoim producator garduri de beton stâlpi șpalieri
Alexandra I. Client

Calitate și diversitate foarte bună a produselor.

logo Sigicoim producator garduri de beton stâlpi șpalieri
Mihaela B. Client

Rapid și sigur. Corectitudine si calitate!

logo Sigicoim producator garduri de beton stâlpi șpalieri
Leontin M. Client

Se comporta foarte bine, preturi bune!

logo Sigicoim producator garduri de beton stâlpi șpalieri
Dori M. Client

Cere ofertă

Cere o ofertă personalizată și beneficiază de prețuri avantajoase pentru proiectul tău! Costul este determinat în funcție de complexitatea lucrării și de cantitatea solicitată. Scrie-ne acum și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Hai să vorbim!
Ai nevoie de ajutor? Suntem aici?
Bun venit pe Sigicom! 👋
Cu ce te putem ajuta?